CAUDALIE PREMIER CRU

Premier Cru Sèrum antiedat global. Gràcies a la seva alta concentració en àcids hialurònics (pes molecular baix i alt), proporciona una hidratació immediata i intensa a la pell. Aquest sèrum està enriquit amb sucres tensors que aporten un efecte immediat visible al cap de 3 minuts i que dura fins a 6 hores.

Premier Cru Crema antiedat global. Tractament antiedat excepcional, es reforça amb la tecnologia patentada TET8 per corregir els 8 marcadors de l’edat: arrugues marcades, línies d’expressió, fermesa, volum, elasticitat, taques, hidratació, lluminositat. Disponible en format amb recàrrega.

Premier Cru Crema rica antiedat global. Tractament antiedat excepcional, es reforça amb la tecnologia patentada TET8 per corregir els 8 marcadors de l’edat: Arrugues, línies d’expressió, fermesa, volum, elasticitat, taques, nutrició, lluminositat. La seva textura rica, enriquida amb bioceramides relipidants, repara la funció barrera de la pell. Disponible en format amb recàrrega.

Premier Cru Contorn d’ulls antiedat global. Reforçat amb la tecnologia TET8™, il·lumina la mirada i corregeix els 8 marcadors de l’edat: Potes de gall, bosses, arrugues dels llavis, línies d’expressió, ulleres, nutrició, hidratació, lluminositat. La seva cànula massatgeadora descongestiona, allisa i redueix les bosses per rejovenir visiblement la mirada.